Wysłany: Nie Sty 17, 2016 20:49 [Rover 200] Oświetlenie nad rejestracją i klosze
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich.
Jestem tutaj nowa, nie wiem czy był może już taki temat i takie pytanie. Mam ogromny problem, wczoraj po raz drugi zatrzymała mnie policja i po rac drugi wpisała do systemu, że nie mam oświetlenia nad rejestracją. Problem w tym, że nie mam kloszy, te, które były jak kupiłam samochód w kwietniu popękały mi w dłoniach. I nie mam gdzie kupić takich kloszy, mam wystające cztery kabelki (po dwa na dwie strony). Czy ktoś może się orientuje gdzie mogę takie klosze kupić? Bądź z jakiego samochodu mogę użyć zamiennik?
Rover 200 1.6 - 1998 rok.
Bardzo proszę o pomoc, może nie umiem szukać - pierwszy raz mam samochód takiej marki.
Pozdrawiam serdecznie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 17, 2016 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum