Wysłany: Czw Sty 21, 2016 15:33 [R75] Nie działające sprzęgło
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Wczoraj podczas powrotu do domu w trakcie redukowania biegu z 3 na 2 wpadło mi sprzęgło do podłogi. Gdy stanąłem autem i wysunąłem pedał sprzęgła do normalnej pozycji i po ponownym wciśnięciu nie działa.. Moge go wciskać jak pompke ... Dziś auto zostało z holowane do mechanika.
Czy ktoś z Was miał już może taki problem i wie co mogło się zepsuć?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 15:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaraz sobie do podpisu dodam żeby ludzie z szukajki korzystali (albo googla).
Chwila na forum a jak się zbulwersował. Co ja mam powiedzieć? Jak się zżymam to mi potem piszą że mało elokwentny jestem albo że niekulturalny.....
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Panowie spokojnie
Szukałem i czytam cały czas, tylko zdziwił mnie też fakt,że mechanik mi od razu sprzęgło chciał wymienić za 1000zł + robota. Ja swojego rovera mam 1,5 miesiąca więc jeszcze nie do końca jestem obeznany w nim.
Oj tam sknerko od razu zbulwersował Po prostu emotki zabrakło po środku
Nie zmienia to faktu, że problem wałkowany miliard razy, w 10 miliardach różnych tematów. Wystarczy użyć googla albo szukajki forumowej (wiem coś o tym, bo całkiem niedawno trochę ponad rok temu sam stałem pod norauto nie mogąc wrzucić biegu i w telefonie bez najmniejszego problemu znalazłem ocb).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum