Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, kilka dni temu rozsypał mi sie napinacz, mam na oku kilka opcji ale wiem że jest w nich jakaś róznica ale nie wiem na czym dokładnie polega, drugą sprawą jest to że nie wiem czy kupić nową część ale nie oryginalną (rzemiosło) czy urzywke OEM taką jak ta np. http://allegro.pl/napinac...5936756620.html
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 26, 2016 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Napinacze różnią się wystającą główką, która ma swój otworek w bloku. W zależności czy starsza czy nowsza wersja ta główka będzie w innym miejscu. Jak dobrze pamiętam starsza wersja jest nie dostępna bądź cholernie droga. Nie robiłem tego osobiście ale rozwiązaniem jest wywiercenie w bloku otworu w odpowiednim miejscu co pozwoli Ci na zamontowanie i starszej i nowszej wersji
Nowsza wersja jest dostępna w dobrych markach więc pewnie wybrał bym nowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum