Wysłany: Sro Lut 03, 2016 13:30 [R75] Problem z tylnymi drzwiami.
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Mam problem z tylnymi drzwiami prawymi. Mianowicie centralny otwiera zamek, ale zadna klamka nie otwiera drzwi. Zdjalem boczek, wszystko chodzi jak powinno ale drzwi sie nie otwieraja. Zdjalem uszczelke zeby sie dobrac glebiej ale nie mam pomyslu jak otworzyc ten zamek. Drzwi oczywiscie sa zamkniete. Jakies pomysly moze ? :\
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 03, 2016 13:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wygląda na to, ze padł Ci silniczek od superlock' a, albo nie dostaje prądu.
Trzeba przejrzeć schematy i podać napięcie na otwieranie tego silniczka. Może jeszcze całkiem padnięty nie jest, tylko BCU go "oszczędza", a jak po prostu nie dostaje napięcia to i tak wtedy pójdzie.
Jak superlock zaskoczy wtedy da się otworzyć wewnętrzna klamką.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum