Ma ktoś namiary na taką gałkę zmiany biegów, chętnie i bez zastanowienia ja wyhaczę !
Pssss chłopie żebyś ty był jeden na to hehe. Mnie sie udało taką kupić pół roku temu bo ktoś z forum sobie przypomniał, że ma i czystym fuksem byłem pierwszy. Już nie robi gość tych gałek
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ma ktoś namiary na taką gałkę zmiany biegów, chętnie i bez zastanowienia ja wyhaczę !
Pssss chłopie żebyś ty był jeden na to hehe. Mnie sie udało taką kupić pół roku temu bo ktoś z forum sobie przypomniał, że ma i czystym fuksem byłem pierwszy. Już nie robi gość tych gałek
Mogę nawet sporo przepłacić !
..........PIĘKNA!!!!
No chyba nie powiesz , że nie miał zbytu!!!!
Nie wiem ale jak sprzedawał na allegro to roverków było jak na lekarstwo. Ja tez przepłaciłem za tą poniewierająca sie ale było warto, choć nie jeździ w moim aucie to w rodzinie jest.
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
Warto próbować...
Kropla drąży skałę. Jak dostaną np. 200 maili z zapytaniem, to jak mają żyłkę handlową to powinni przemyśleć sprawę. Ja w każdym razie zapytanie mailem do nich wysłałem
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Na forum zagląda regularna grupa klubowiczy, sympatykow. Ktora jest grubo poniżej tych 200. Większość wizyt to niestety próby tylko sprzedaży auta lub zaglądają jak cos się zepsuje kiedy ujeżdżają z A do B.
Ci co dbają o swoje Rovery to w 95% zaglądają na forum. Większość niestety jeździ aż zajeździ, naprawia po taniości częściami z papieru i sprzedaje za 6 tyś po czym ktoś taki jak my musi w taki samochód kolejne 20 tyś włożyć żeby go doprowadzić do normalnego stanu.
prebenny, longer86 nie przesadzajcie nawet nie wiecie ilu ludzi śledzi forum nawet bez pisania postów czy bez logowania. Ja się potem dziwię skąd pani ma mój numer telefonu hmmm.... a ona do mnie ogłaszał się pan na roverki.pl
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 11:32
Potwierdzam. Od kiedy kupiłem mojego "Kubusia" to pierwsze co robię codziennie przed poranną kawą to wizyta na Forum bez logowania. Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć i mieć chociaż odrobinę satysfakcji, że przez 8 lat użytkowania nawet nie wiem jaki jest stan płynu w pompce sprzęgła...i wszystko działa jak należy, chociaż od trzech lat przymierzam się do wymiany tarczy bo lekko się ślizga.
Co do gałki biegów, to nawet kiedyś przymierzałem się do samodzielnego wyrzeźbienia czegoś takiego...ale mi się nie chce. W poprzednim aucie miałem taką własnoręcznie wydzierganą z drewna orzechowego i znacząco podniosła mi wartość auta przy sprzedaży . Jak zatem mniemam, możnaby zrobić na tym niezły interes.
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 12:21 [R75] Gałka zmiany biegów
Wysłanie maila z zapytaniem do producenta o wznowienie produkcji naprawdę nie boli...
Jak ktoś jest zainteresowany taką gałką jak na zdjęciach polecam pytać o to firmę która kiedyś to produkowała i sprzedawała:
CARTEC, MICHAŁ SUŁKOWSKI
90-345 ŁÓDŹ KSIĘŻY MŁYN 5/1
TEL. 601 34 23 11
e-mail mscartec@wp.pl
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Dziś zamówiłem gałkę zmiany biegów z podświetlanym logo , taka jak była drewniana , tylko ,że będzie ze skóry , poza tym wszystko identyczne
Rozmawiałem z panem , który kiedyś produkował te "słynne" drewniane , podświetlane i znalazł jeszcze JEDEN ! podświetlany logotyp
Cena 129 pln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum