Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Panowie mam pytanie otóż:
W prawym wahaczu mam wybity sworzeń, posiadam taki drugi wahacz tylko gumy na sworzniach są popękane, czy można je wymienić? Czy tylko w grę wchodzi nowy wahacz?
Drugie pytanie brzmi, czy kupie bez problemu Uszczelkę Pod Klawiature? Wpisałem w allegro uszczelka pod klawiaturę ale niestety brak wyników, jaka jest nazwa systematyczna tego?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 14:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesse co polecasz? Wymienic ten wahacz na ten co mam (z dobrym sworzniem ale z gumami pękniętymi i narazić sworzeń na wytłuczenie się bo jak osłona jest pęknieta to coś może się dostać do środka, czy kupić nowy wahacz?
Co do uszczelki to nie wiem kurde bo diagnosta jak patrzył to powiedział że "Uszczelka Pod Klawiaturę" Ale wątpie żeby chodziło o głowicę, sprawa jest taka że mi cieknie olej.
Ja też miałem rozwaloną gumę na sworzniu wahacza, wymieniłem na nówkę od Tedgumu, minęło półtora roku i guma się zaczęła kruszyć i pękać.
To już kolejny produkt Tedgumu, który jest o kant dupy potłuc, nie polecam niczego od nich.
Jeśli więc chodzi o wymianę tej osłony, to warto znaleźć coś naprawdę dobrego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum