Wysłany: Sob Lut 20, 2016 21:03 [R416] Montaz klimatyzacji
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam!
Chciałbym abyście mi doradzili co należy kupić by zamontować sobie klimatyzacje tzn części jakie ponieważ w moim Roverku nie ma klimy aczkolwiek oryginalnie była ale ktoś wymontował przedemna podejrzewam ze chłodnica mu padła a reszta wyjął i sprzedał i teraz chciałbym mieć ja znowu patrzyłem takie części jak sprężarka i chłodnica da rade tanio wyhaczyc ale co jeszcze mi potrzeba
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 20, 2016 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jerzy53 nie jest prościej zmienić auto ponieważ włożone jest w nie dużo pieniędzy czasu i nerwów co już się nie zwróci a skoro w moim roverku już wszystko gra i liczę ze już nie będzie grymasił to brak mi w nim tylko klimy i teraz mam pytanie jeszcze do slaxa co to za wiązka ma byc? i o przewody czy to chodzi tylko o to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum