Witam, chciałbym się poradzić w jaki kolor obszyć kierownicę i pomalować poduszkę od MG aby moje wnętrze wyglądało jak najlepiej.
Chcę sobie wsadzić fotele kubełkowe od MG czarne. Ewentualny środek wyglądałby tak jak na tym zdjęciu, z tym wyjątkiem że dolną część boczków drzwi też mam beżową, a nie jak na zdjęciu, czarną. Zdjęcie użytkownika dzelo23
Myślałem o dwóch wariantach.
a)obszycie kierownicy na czarno, zostawienie poduszki czarnej
b)obszyć już styraną kierownicę na beżowo i w ten sam kolor poducha od MG
A jak Wy myślicie? A może też zmieniać boczki drzwi na czarny kolor?
Widok mojego zestawu w załączniku.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 22:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 23:19
Ja bym kierownicę obszył w czarną perforowaną skórę, lub gładką.
Możesz dać boczki czarne, ale wtedy wypadało by zmienić też wykładzinę podłogową. Kolega w ciemnym wnętrzu miał jasną wykładzinę to lipnie wyglądało. Jak wykładzina to tez tunel, schowek, osłona pod kierownicą i osłony plastikowe słupków
Więc jak nie chcesz kupy kasy wydawać, to boczki zostaw jak są Choć natomiast inny kolega ma w beżowym wnętrzu ciemne kubełki od ZT i dla mnie to lipnie wygląda, bo plastikowe boczki foteli też ma beżowe
Nie napisałem w poście, ale chodzi mi o zachowanie kontrastu beż - czerń. Raczej chciałem zostać przy tunelu beżowym itd. Chodziło mi bardziej o samą kierownicę ewentualnie boczki, bo faktycznie reszta to już koszta niepotrzebne
Tak myślałem jakby zachować maksymalnie oryginał. Czarne już mam górną część boczków i górną część deski rozdzielczej, a reszta w beżu. Jakby do tego dołożyć czarne fotele i kierownicę na czarno, to może by to jakoś wyglądało. Ewentualnie zmiana/modyfikacja boczków wchodzi w grę.
Kierownica i poducha w kolorze beżowym raczej byłaby złym wyborem (za mało czerni, fotele nie będą się miały z czym zgrać)
longer86 Ty to już w ogóle masz ten środek oryginalny masz może aktualne fotki jak to u Ciebie wygląda?
jak posprzątam w środku, poprawie schowek i zrobię podsufitkę to wszystko będzie... link do tematu masz w moim podpisie dywaniki są na stronie 5, następne 3 to temat pokrywy silnika mój musi być inny niż wszystkie
na 5 stronie są dywaniki i to w zasadzie ze zdjęciami z Twojego tematu to całość, ale niedługo będą zmiany, do zlotu chce ogarnąć czarną podsufitkę i jak się uda zmienić tarcze zegarów i podświetlenie na czerwone.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum