Prowadziłem osobne +12V ponieważ od spodu mam założone projektory led,także napięcie już miałem tylko dodatkowo założyłem lampki od VW po zamknięciu drzwi zaraz gasną.
[ Dodano: Wto Wrz 23, 2014 13:38 ]
alpacino napisał/a:
artmati napisał/a:
Witam
Ja mam takie coś w środku siedzi rurka ledowa
No też fajnie , ja mam białe od spodu i czerwone w miejscu odblasku (kwadratowego ),a jak podłączyłeś , od podsufitki ,czy bagażnika ?
Ja mam okrągły ten odblask
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 23, 2014 12:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
alpacino, artmati wrzucilibyście parę zdjęć jak wygląda u was finalnie podświetlenie w drzwiach?
Dziś już nie dam rady ( niestety , pracuję w tym tygodniu po 12 h ), ale obiecuję jutro wstawić zdjęcia jak to u mnie wygląda!
Powiem Ci tylko , że według mnie , najprościej pociągnąć instalację z lampki bagażnika ! i ja tak mam !
Od dołu , białe 24 chipowe diody COB 9 ( bardzo jasne!!!) , czerwone podświetlenie od boku drzwi..., pod odblaskami mocne czerwone diody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum