heheh co Ci przysłali ja teraz z tydzien temu tez kupowałem nówke koncowy i kupiłem w firmie na allegro link do aukcji z której kupiłem . http://allegro.pl/tlumik-...2849770508.html
paczka przyszła szybko i bardzo dobre wykonanie tłumika , nawet jest taka nakładka na koncu chromowana . tłumik ciezki i masywny , zamontowałem go i jest ok .
A ten twój oddaj tam gdzie kupiłes bo jest zepsuty , tak nie powinno być, i wątpie aby to kurier zagiał bo to musiała chyba prasa zgniesc w ten sposób .
aha i jeszcze przysłali z tłumikiem oczywiscie paragon i karte gwarancyjna na 2 lata wystawioną .
ogladalem teraz na allegro uzywane tlumiki sa inne moj za bardzo wygiety , a przyjzalem sie i kurier by tego hehe nie wygioł za gruba rura widac ze to fabrycznie
Masz ewidentnie wygięta za mocno rurę. Nie zdziwiłbym się, żeby to kurier nie wygiął. Choć ta rura na pewno nie jest łatwa do wygięcia. Mus reklamować.
Opakowanie paczki nie było zniszczone
leszczu nie ta rura tak wyglada raczej na fabryczna jak by byla zgieta to by sie troche inaczej to zlozylo i by byly slady jakies a tu nic niema no juz gadalem z gosciem z allegro niema problemu ze zwrotem jak odda kaske to zakupie tam co kondzio kupywał
[ Dodano: Sob Gru 22, 2012 20:00 ]
wzucam foto jaka roznica jest
czyżby to kex wiózł ?? tak patrze teraz na fotke to jednak chyba kurier uszkodził bo mozliwe ze ktos rzuacał tym tłumikiem o posadzke jak przeładowywali paczki . albo na sortowni . karton był o równych kształtach czy w folie strech tylko zapakowane
nie no byl tylko w folii heh ale niema sladow ze by sie powiginala ta rura zrobie foty z bliska mi sie wydaje ze cos sie musieli pomylic no chyba ze to tlumik do innego modelu
Podkleję się pod temat żeby nowego nie zakładać. Powie mi ktoś czy tłumik od 1.4, 1.6 ma taką samą średnicę co w 200 Vi? Nie mogę dostać końcowego do VVC.
Wysłany: Czw Mar 10, 2016 09:00
w 1.8 vvc jest średnica 2 cale o ile dobrze pamietam, ja wymieniałem w 1.8 na środkowy z zr 160 oraz końcowy janspeeda i wszystko pasowało wiec chyba silniki 1.8 niezależnie od mocy miały już 2 cale ale mogę się mylić, zawsze można zmierzyć średnice u siebie i zapytać sprzedającego, może ktoś powiedzieć jaką średnice ma seryjny wydech w zr 160 też 2 cale?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum