Wysłany: Nie Mar 13, 2016 19:34 [R 45] Pomoc w doborze koloru
Witam panowie Chciałbym was poprosić o radę w doborze koloru alusków do koloru auta, jaki by najbardziej pasował Kolor auta JBR, aluski takie jak na zdjęciu. Chciałbym je jutro oddać do malowania Malowane będą proszkowo Będzie to dobry wybór ? Z góry dzięki za porady ^_^
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 08:27
15 i masz wielki dylemat? wzór taki "se" to i szłu nie bedzie, maluj jak ori przynajmniej beda porzadnie wygladac, przy 17 mozna by sie zastanowic nad jakas ekstrawagancją
bociannielot, chciałem kupić 17" ale nie mogłem się zdecydować Nie wiem jak szeroką fele mogę dać, żeby mi nie obcierało przy skręcie Dziś zawiozłem do malowania, kolor wybrałem kameleon lub czarno/szary z brokatem. Koszt za czarno/szary z brokatem 130 od sztuki, za kameleon 200+ ponieważ jeszcze nie wie dokładnie ile, będzie mi dziś dzwoniła. Jeśli 250zł za sztukę zaśpiewa to kupuje jakieś ładne aluski. Wiesz może czy 7/8/9 J będzie dobrze ? Chodzi o szerokość felgi.
Te oryginalne szprychy 17" od MG wyglądają naprawdę fajnie, tylko ciekawi mnie jak będą wyglądały na seryjnej 45 która jak wiadomo stoi wyżej niż wersja MG ZS.
Może posiada ktoś zdjęcie seryjnej 45 na 17" MG ?
Znalazłem tylko takie zdjęcia ale gołym okiem widać, że zawias obniżony.
Myślałem, że ta japa między nadkolem będzie gorzej wyglądała, a jednak nie ma źle
Jak Ci się jeździ na tych 17" w stosunku do 15" ?
W tej chwili mam 15" 195/65.. myślałem nad 16" Hairpin z MG ( rozsądek mi podpowiada, hehe : ) )
17" z profilem 45 przy 205 szerokości to może nie być zbyt przyjemne na naszych Polskich drogach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum