Dlatego od wielu już lat korzystam z LEDów oświetlających numer rejestracyjny z tyłu.
Wlutowałem sobie paski (po 3 na każdy klosz) i wyłączyłem w module LSM powiadamianie o przepalonej żarówce
Do tej pory taką możliwość miał NCSExpert (z dobrą gimnastyką, żeby to uruchomić) oraz BMWScanner. Teraz do palety narzędzi - modyfikujących LSM'a pod wieloma względami - dołączy TOAF.
W sumie jak ktoś będzie chciał, to może wyłączyć wszystkie raportowania i sprawdzania żarówek
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Phillipsy dobre, chociaż w ostatnich testach Osramy wypadały chyba jeszcze lepiej. No ale w każdym razie na pewno nie brałbym żadnej chińszczyzny z ali, strata pieniędzy. Czy wszystkie się przepalą prędzej czy później? Jasne, to tylko żarówki. Ale na dłuższą metę jak podliczysz to te chińskie wcale nie wychodzą taniej.
Wysłany: Pią Mar 18, 2016 09:19 [R75] Padające żarówki LED
testowałem różne.
Ostatnio mam:
przód: Postojówki LED W5W 5xSMD 5050 G2 CANBUS
tablice: Żarówka LED C5W 36mm 1x3W HighPower CANBUS TABLICE
Błędów nie wyrzucają, żadnego mrugania na razie świecą OK (kilka miesięcy)
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum