Wysłany: Pią Mar 25, 2016 23:56 Cześć wszytskim rover-zystom
Chciałbym powiedzieć radosne Dzień Dobry w gronie miłosników pieknych samochodów jakimi są dla mnie Rover-y. Dokładnie w dniu w którym dołączam do Was, sprzedałem swój obecny/były samochód przez co w końcu, po wielu latach mogę sobie pozwolić na zakup od dawna upatrzonego rovera. Ogólnie mieszkam w Warszawie i jestem na etapie poszukiwania swojego pierwszego auta marki która nas tutaj spotkała.
Liczę na miłe i pomocne dla mnie konwersację oraz obiecuję że jak się już wdrożę w świat roverów sam będę pomagał nowym użytkownikom i entuzjastom
Pozdrawiam
PS Od razu zacznę od prywaty, czy jest w naszym gronie ktoś ogarnięty z Warszawy i kto mógłby mi pomóc przy zakupie samochodu
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 25, 2016 23:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum