Wysłany: Wto Mar 29, 2016 14:32 [R414] nie działająca kontrolka otwarcia bagażnika
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
witam tak jak w temacie nie działa mi kontrolka informująca ze kufer jest otwarty gdzie szukać przyczyny? jak to zdiagnozować?dodam że światło w bagażniku normalnie zapala sie i gaśnie.żarówka sprawdzona i brakło mi pomysłów juz:D
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 29, 2016 14:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może po prostu spaliła się żarówka na desce rozdzielczej a wtedy musisz zdjąć zegary żeby się do tego dobrać (więc szukaj tematów o ściąganiu zegarów).
Może po prostu spaliła się żarówka na desce rozdzielczej a wtedy musisz zdjąć zegary żeby się do tego dobrać (więc szukaj tematów o ściąganiu zegarów).
kolego czytaj ze zrozumieniem.. sprawdziłem żarówkę i jest dobra:)
Sorki, faktycznie można się domyślić o której żarówce piszesz, zwłaszcza po Twojej uwadze. Jednak czytelniej by było jakbyś używał wielkich liter i spacji bo tak myślałem, że piszesz o żarówce w bagażniku
A tak to nie wiem czy kontrolka i lampka w bagażniku na tym samym przewodzie idą, myślę że raczej nie. Skoro się tam zapala to raczej styk działa dobrze, natomiast w tej sytuacji uwalony jest kabel do kontrolki (na logikę).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum