Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam mam problem jakiś czas temu zakupiłem relingi oryginalne do roverka sedan:) i jakiś czas temu chciałem je zamontować do samochodu, ale niestety otwór montażowy karoserii nie pasuje do śruby która jest w oryginalnych relingach, pytanie do was czy mi czegoś brakuje w karoserii ? wiem że auto było malowane więc może czegoś mi brakuje do tych otworów dajcie znać bo zbliża się sezon rowerowy i aż kusi mnie zamontowanie relingów wraz z uchwytem na rower
takie relingi mam
Ostatnio zmieniony przez haszczyc Pon Kwi 04, 2016 14:44, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 04, 2016 14:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Pon Kwi 04, 2016 22:06
haszczyc, Ja jak u siebie pod tą zaślepką, to widzę otwór z gwintem, u Ciebie na fotkach nie widać gwintu..
To coś co tam masz, nie da się wykręcić?? spróbuj jakimiś szczypcami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum