Ja je zakładałem w piątek na tył (pierwsze zdjęcie), na tej białej nalepce pisało o ile się nie mylę Made in GB. No i coś tam jeszcze było napisane ale się nie przyglądałem, jak będę miał chwilę to mogę zrobić zdjęcie.
zakładałem tylne i opisane Made in GB i napis Rover, przednich nie widziałem ale któryś z kolegów zakładał i o ile pamiętam też pisał że z GB
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
No przecież mówię że tylne z S-parts zakładałem i były z opisem Rover i made in GB, w zeszłym roku na jesień to było.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Też mam amortyzatory OE od S-part na tył. Będzie już za chwilę rok i jakieś 25kkm, komfort jak na oryginalnych.
Z resztą - co już pisałem kilka razy - wyglądają dokładnie identycznie jak oryginalne. Mają nawet identyczne to ucho mocowania, co w KYB (te miałem - dno) i Monroe (te tylko oglądałem) jest inne trochę.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
tylne maja kod kreskowy, przód nie, mam tylko nadzieje ze poniższe amortyzatory są warte tej ceny
[ Dodano: Sob Cze 04, 2016 19:31 ]
założyłem amory, stało się to czego się nie spodziewałem - auto poszło nieznacznie w gore (mój był fabryczne obniżony o -3cm)
zawsze myślałem ze tylko sprężyny maja wpływ na wysokość auta, ale jak widać nie tylko....
jeździ się lepiej niż wcześniej, auto jest teraz jeszcze sztywniejsze (to raczej wynika z tego ze mam sprężyny H&R), nie odczuwam ze "ucieka" na boki po przejechaniu przez tory, studzienki
jetem zadowolony, ale bardzo chciałem zachować fabryczna wysokość, nie do końca chyba się to udało, albo to tylko złudzenie....
wydaje się ze lepszym wyborem byłyby amory mg zt, jednak nowe tylko w UK i drogie, tutaj kupiłem cztery a w UK miałbym tylko przód w tej cenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum