Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam, wiem że było mnóstwo tematów takich jak ten ale nigdzie nie uzyskałem prostej ale znaczącej dla mnie odpowiedzi [TAK], otóż
Czy felgi z MG ZR (foto niżej), wejda bez problemu do Rovera 214, czy będzie coś obcierało, będzie bez problemu skręcał ?
Nie znam się na tych tabelach wiec pytam tutaj.
P.S. jakby jakis forumowicz miał felgi które mi wejdą to proszę o wiadomosc.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 19:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
bo jest na zawiasie z r200 i dopiero co z lewarka zdjęty, uleżał się po paru km i jest teraz troszkę niżej
MG TF 160 srebrny pocisk
Zawiechę od ZRa możesz wrzucić, dużo nie obniży ale będzie lepiej wyglądało i co najważniejsze lepiej się prowadziło.
Poza tym może Ci opona 205/45/17 obcierać. Podobnoż w ZRach była delikatnie inna maglownica, która po prostu odrobinę szybciej miała odbicie, czyli mniej można było skręcić kierownicą. Ja miałem fele z oponami 205/40/17 i było elegancko.
MG TF 160 srebrny pocisk
To jest 10mm przesunięcia w stosunku do oryginalnych. 5mm "oszczędzasz" na szerokości opony w stosunku do 205. Na profilu 50 opony moim zdaniem by weszło na bank, na 55 może być na styk lub lekko obcierać.
Ok ok, to kupuje Ronale dzieki panowie za odpowiedzi, pozdrawiam ./
p.s - Krzysi3k klapa założona, działa, pozdrawiam
[ Dodano: Wto Kwi 26, 2016 23:01 ]
Panowie, kupiłem felgi Ronal 15" 4x100 et35, felgi są równo z karoseria, może nawet ciutkę wystają co jest wskazane ale do rzeczy, czy oryginalne nakrętki co mam mogą być do tych alusów czy muszę kupić inne ? (jestem zielony w tematach felg)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum