Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam... zaczęła pękać mi szybka na licznikach i chciał bym ją wymienić. I tu pytanie od jakich modeli będzie pasować?
Wiadomo muszę kupić cały licznik, i np od rovera 400 są dosyć tanie. Tylko czy będzie pasować?
Pozdrawiam
edit... Widzę że nikt nie wie czy szybki w tych licznikach są takie same, trudno przekonam się jak dojdzie licznik...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 11:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A czym dokładnie się różnią, bo nigdy dokładnie się nie przyglądałem i jak przyglądałem allegro to w sumie nic takiego za bardzo w oczy mi się nie rzucało...
edit. Przeglądałem te liczniki i jedyne co zwróciło moja uwagę to takie zagłębienie jak na kontrolki między tarczami obrotów i prędkościomierza... I jeśli to jest ta różnica to wszystkie liczniki bez tego zagłębienia będą dobre do wymiany szybki tak?
A czym dokładnie się różnią, bo nigdy dokładnie się nie przyglądałem i jak przyglądałem allegro to w sumie nic takiego za bardzo w oczy mi się nie rzucało...
edit. Przeglądałem te liczniki i jedyne co zwróciło moja uwagę to takie zagłębienie jak na kontrolki między tarczami obrotów i prędkościomierza... I jeśli to jest ta różnica to wszystkie liczniki bez tego zagłębienia będą dobre do wymiany szybki tak?
Zagłębienie to MK2.Kup po prostu taki jaki ty masz i tyle.
Już się pogubiłem... dodaje foty...
Ten do góry mam tylko mam tarcze w km i ropniaka...
A ten pod spodem ma ten rowek czyli ten niżej to mk2 a ja potrzebuję bez tego dzikiego rowki tak...
Białe zegary to MK2.Zagłębie o którym piszesz cały czas jest do kontrolek biegów do automatu.Źle się zrozumieliśmy.Ty musisz kupić jak ten biały choć i taki po lifcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum