Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich. Mysle nad wymiana lamp tylnych w moim R i mam pytanie do was
czy sa jakies fajne lampy od innych marek aut które by pasowaly do mojego HB?
Czy sa jakies tuningowe.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 27, 2016 06:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z innego auta - ogranicza Cie tylko kasa i ilość wyrobionej szpachli ale nie idź tą drogą bo to kiczowato wyglada i potem tego nie sprzedaż, chyba, że za bezcen
Takie jak tomii620si pokazał ale nie srebrne chromowane tylko ciemne z czarną ramówką i jest dobrze- w moim dawnym R45 takie były i robiły robotę moim zdaniem- choć inni mogą mieć całkiem inne zdanie na ten temat
Dokladnie.. Zostają ewentualnie proste mody - folia z allegro która zmieni kolor na bialy etc ?
Tak jak miałem w BMW lampe pomalować cala na czerwono ale to musisz zrobic z wyczuciem aby kierunek świecił choc na pomarańczowo bo jak przegniesz to pany policjanty dowód zabiorą
Albo po prostu całe przyciemnić ? No nie wiem co Ci sie spodoba ale caly czas to rzeźba na Twoich obecnych lampach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum