CUDA, CUDA PANOWIE! Dzisiaj wchodzę do Roverka, odpalam a tu radio zaczęło grać. Jaka radość mnie ogarnęła. Niestety radość nie trwała zbyt długa, bo po około 15 sekundach znów przestało grać. Grzebałem, ruszałem przy tych kostkach od tunera i nic
Nie mam już cierpliwości do tego radia. Siedziałem dzisiaj w aucie 3 godziny, grzebałem przy tunerze, patrzyłem kable, masę, itp. i NIC. Radio nadal nie działa.
Może ma ktoś namiar na dobrego elektromechanika od takich rzeczy w woj. Łódzkim?
Sprawdzałem czy dochodzi prąd w kostkach od tunera oraz radia i jest, na bezpieczniku tunera też jest prąd. Więcej nie potrafię sprawdzić gdyż się na tym kompletnie nie znam. Dziwne tylko, że raz przez kilkanaście sekund grało radio. Samo się załączyło i samo wyłączyło. Jeszcze wyjmę radio i dam do serwisu rtv może tu jest przyczyna.
Witam miałem podobną sytuacje dziś rano, radio działa wszystko da sie ustawiać ale nie puszcza dźwięku.
W moim przypadku okazało się że miałem przełamaną wiązkę w tylnych lewych drzwiach. Miałem taką samą wiązkę więc od razu wymieniłem i wszystko działa idealnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum