Witam!
Nie znalazłem nigdzie sprecyzowanych inf. na temat żarówek do tego modelu. Wybieram się do Czech no a tam z tego co się dowiedziałem niezbędny jest dodatkowy komplet żarówek. Chciałbym kupić w zasadzie tylko świateł mijania i ewentualne STOPu.
Czy wszystkie są H1 i jakiej mocy?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 13:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie znalazłem nigdzie sprecyzowanych inf. na temat żarówek do tego modelu.
bo Ci się nie chciało poszukać ,a przecież w RAVE jest wszystko ślicznie opisane
casjan napisał/a:
...Chciałbym kupić w zasadzie tylko świateł mijania i ewentualne STOPu.
jeśli do świateł mijania to potrzebujesz żarówkę 12VH4 P-43, natomiast do świateł STOP żarówkę 12V21W. W razie ewentualnych wątpliwości poniżej Ci wstawiam wycinek z RAVE z wymienionymi żarówkami do Twojego samochodu. Pozycje Part No. są ROVERkowymi numerami żarówek i wystarczy taki symbol przepisać do googli, by wiedzieć co kupić
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
U mnie tylne świeciły tak słabo że w dzień nie było ich widać.
Założyłem takie.
Świecą bardzo dobrze, prądu biorą mniej i barwa jest prawidłowa tylko na zdjęciu komórką aparat widział je chyba inaczej bo wyszły żółte ale w rzeczywistości są czerwone.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum