Wysłany: Nie Maj 08, 2016 17:40 [R75] Malowanie kierownicy
Ostatnio zabrałem się za pomalowanie AirBaga w moim R75 dość nietypową farbą - Army Paint Industrial. Z racji tego, że bawię się w ASG to mogę powiedzieć, że są bardzo trwałe, (nawet bez lakieru zabezpieczającego) oraz elastyczne. Pierwsze ślady zużycia na broni zobaczyłem dopiero po roku. I kolor bardzo fajnie się zgrał Nie trzeba mieszać i kombinować, jest prawie idealnie, a pokrywa pierwszą warstwą. Koszt takiej puszki zamyka się w granicach 25 zł. Są na allegro i w sklepach AirSoft.
Niżej fotki, może komuś się przyda:
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 08, 2016 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajna sprawa ja sobie chce pomalować poduchę z kierą ale to pewnie też da radę na kierę. Do śiwej chyba najlepiej będzie ta pasowała http://allegro.pl/fosco-f...5490787688.html
Coś dawałeś na podkład albo na połysk Czy tylko tą farmę
Podkładu nie dawałem, na wierzch nałożyłem lakier bezbarwny, matowy, zewnętrzny do drewna (marki nie pamiętam, w Castoramie jest w małych puszkach, można nakładać pędzelkiem, równo kryje). Dobrze trzyma i też jest elastyczny. Jak chcesz malować kierkę, to najlepiej kilka warstw lakieru na koniec. Też miałem lakierowaną ale słabo i jak widać zmieniłem na czarną (nową udało mi się dorwać na ebayu).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum