Wysłany: Pią Maj 27, 2016 21:30 [R25] Połączenie baku z rurą od wlewu paliwa
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam. W moim roverku po zgaszeniu silnika, jak i na postoju pod kątem czuć paliwo. Po oględzinach padło na gumowe połączenie baku paliwa i rury od wlewu. Widać pokaźne pęknięcia oraz ślady po prostu sparciałej gumy. Teraz oglądaj zdjęcia oraz przeglądając części nie znalazłem tego gumowego łącznika jako osobnego w sprzedaży, sprzedawany jest na niektórych aukcjach wraz z bakiem. Czy da się to kupić? Czy jest to jakiś standardowy wąż, który można kupić z metra?
Prosił bym o jakieś podpowiedzi.
Z góry dziękuje.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 27, 2016 21:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tyle to i ja wiem. Bardziej mi chodziło o konkretny wymiar jakby ktoś miał bak po za autem. Bo tak sprawdzenie pod blokiem równa się ze ściągnięciem i ponownym założeniem, a wolałbym to zrobić raz
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum