Wysłany: Pon Cze 13, 2016 16:31 [r All] blokada rozrządu dla T16 service tool numer 18G1524
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam to może i ja coś dorzucę praktycznego od siebie.
Proszę bardzo oto narzędzie do blokady rozrządu dla silnika T16 benzyna 2.0 (200,400,600) gotowy plik możecie pobrać i otworzyć w Eaglu w wersji 6.3.0, później wygenerować z tego odpowiedni plik na maszynę CNC i wyciąć gotową blokadę.(operatorzy przygotowujący pliki na maszyny poradzą sobie bez problemów z konwersją pliku). Mój designe sprawdzony w praktyce...
...blokada sprawdza się wyśmienicie, sam wycinałem z PCB o grubości 1.5mm .Tak to wygląda w zastosowaniu.
Jeżeli macie kogoś kto może wyciąć takie coś po znajomości.... to koszt jest znikomy...
Po zgraniu plików - tylko rozpakować
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez sail Wto Cze 14, 2016 05:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 13, 2016 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum