Obecny niestety jest spalony, zalezy mi zeby naprawic to z glowa, nie zamawiajac byle czego mechanik stwierdzil ze regeneracja nie bedzie mozliwa . Znajomy tez w pierwszej kolejnosci mowil o regeneracji.
[ Dodano: Sro Cze 29, 2016 17:18 ]
co sadzicie na temat tego?
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Cze 29, 2016 21:32
zadowolonych widzę przybywa mogę sie pochwalić bo pierwszy zrobiony silniczek śmiga już 7 rok niebawem silniczki z mojego warsztatu będą wychodzić jak nowe wizualnie bo mam już pierwsze obudowy pomalowane proszkowo
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
zadowolonych widzę przybywa mogę sie pochwalić bo pierwszy zrobiony silniczek śmiga już 7 rok niebawem silniczki z mojego warsztatu będą wychodzić jak nowe wizualnie bo mam już pierwsze obudowy pomalowane proszkowo
Sash czy posiadasz wentylator silniczek i obudowę? Z pewnością u Ciebie nabędę sprzęt. Jutro mogę miec sama obudowę i wentylator w przystępnej cenie, proszę o kontakt z pewnością skorzystam z Twoich uslug
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Cze 29, 2016 21:51
jeśli chodzi Ci o tą plastikową obudowe wiatraka i sam wiatrak to nie posiadam takich elementów, zajmuję sie tylko silniczkami ewentualnie sterowaniem do nich jak ktoś chce z diesla przerobić do benzyny 1.8 czy v6 lub w drugą strone...
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum