Wysłany: Sro Sie 17, 2016 17:14 [ R45 ] Rover po kolizji pomoc w szukaniu chłodnic.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam. Dałem żonie prowadzić auto wjechała w głęboki rów, uszkodziła belkę pasa, chłodnicę klimatyzacji chłodnice wody przedni zderzak tylni zderzak i wyrwała klamkę pasażera. Płaczę do tej pory (ja, bo żona się obraziła).
Potrzebuje pomocy w znalezieniu odpowiednich części, nie znam się na tyle by kupować bez konsultacji i chciałbym was poprosić o pomoc w znalezieniu następujących części:
- chłodnica wody
- chłodnica klimatyzacji
- wentylatory
- przedni pas
- tylni zderzak (najlepiej z chromami w kolorze LQW)
Auto do Rover 45 1.4 V16 rocznik 2000 z klimatyzacją w kolorze LQW. Dodam że to moje pierwsze auto i zakupiłem je ledwo dwa miesiące temu. Pomożecie koledzy?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 17, 2016 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do klimy, to niestety do wymiany masz także osuszasz (taka puszka metalowa pod prawym kloszem z przodu), traci swoje właściwości kilka minut po kontakcie z atmosferą, dlatego do wymiany. A jak na razie jakąś gumą czy czymś zatkaj wężyki aby powietrze się nie dostawało, aluminium nie będzie korodować.
Jak kupisz części karoserii według kodu to mogą się i tak różnić pamiętaj, jeden samochód więcej na słońcu przebywał, drugi mniej przez co różnie się odbarwiły.
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Czw Sie 18, 2016 09:20
Na Alle... masz sporo części do tego auta. Jest kilku użytkowników którzy specjalizują się w tej marce. Ja kupiłem ostatnio części przez OLX i tez jestem bardzo zadowolony .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum