Typ: Si Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam, dziś urwało mi mocowanie łapy w skrzyni, w obudowie skrzyni dziura, olej na ulicy itp otóż potrzebuję pilnie skrzyni do tego modelu. Niedaleko mnie gościu posiada skrzynie od 1.6 16v i czy:
- podejdzie od 1.6 16v?
- od jakich jeszcze podejdzie?
- jak bardzo różnią się przełożenia w skrzyni montowane w 1.6 16v?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podejdzie o 1.6, bo to ta sama skrzynia - od 1.1 do 1.6 niezależnie od mocy była montowana ta sama skrzynia R65.
Przełożenia były te same po prostu samochód przyśpieszał lepiej lub gorzej zależnie od silnika i V-maks rosła (i tak maksymalną się na 4-ce łapie).
Podejdzie o 1.6, bo to ta sama skrzynia - od 1.1 do 1.6 niezależnie od mocy była montowana ta sama skrzynia R65.
Przełożenia były te same po prostu samochód przyśpieszał lepiej lub gorzej zależnie od silnika i V-maks rosła (i tak maksymalną się na 4-ce łapie).
Nie wiem jak u was ale u mnie np. Na 5 biegu nie pojedzie szybciej niż 150. A przyspieszenie na 5 ze 140 do 150 trwa chyba z minute. To jakaś blokada na skrzyni czy jak? 1.4 8v jak by co.
Nie wiem jak u was ale u mnie np. Na 5 biegu nie pojedzie szybciej niż 150. A przyspieszenie na 5 ze 140 do 150 trwa chyba z minute. To jakaś blokada na skrzyni czy jak? 1.4 8v jak by co.
Nie wiem czy wiesz ale katalogowo 1.4 8v ma prędkość max 166 a Nie jest to juz nowe auto z salonu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum