Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Siemanko, mam pytanie odnośnie reperaturek błotników do mojego Roverka. Niestety nie udało mi sie znaleźć dedykowanych do mojego modelu w sumie to żadna nowość. Znalazłem coś podobnego od Hondy. http://allegro.pl/reperat...6221457100.html
Ktoś już próbował z takimi? Może da się wstawić od jakiegoś innego modelu? Niestety w okolicy nie znalazłem żadnego Rovera z przeznaczeniem na dawce
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 07, 2016 13:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakieś dwa lata temu przeszukałem cały internet w poszukiwaniu reperaturki do R200 5D i znalazłem chyba ostatnie sztuki. Miał je jeden gość na olx tylko dlatego że leżały pięć lat i sobie o nich przypomniał jak sprzątał garaż. Produkował je KLOKKERHOLM
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Znalazłem te aukcje. Mozna powiedzieć że to białe kruki bo tych reperaturek już nie ma. Może dlatego taka cena ale za to pasują idealnie. Gość pomylił tylko prawą z lewą. Ja płaciłem po 130 zł.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum