Wysłany: Sob Paź 01, 2016 08:50 [R200] Falujące obroty na cieplym przerywanie podczas jazdy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam . Od kilku dni mam problem ze swoim Roverkiem 200 1.4 16v Benzyna/gaz . Mianowicie problem tkwi w tym ze na cieplym silniku obroty na gazie faluja , na benzynie tez czasami , ale dużo rzadziej , podczas jazdy auto dostaje czkawki , nie gasnie ale szarpie i nwm co mu sie dzieje Wymienilem swiece - dzien bylo dobrze a na drugi znowu to samo , nwm co dalej moge wymienić/zrobić zeby to naprawić
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 01, 2016 08:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obejrzyj kopułkę i palec koniecznie. U mnie pomogło a miałem identyczne objawy czyli szarpanie, przerywanie a pod koniec falujące obroty rzadko ale bywało. Podobnie jak u Ciebie dopiero jak się trochę nagrzał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum