Wysłany: Sob Paź 29, 2016 06:16 [r75] czujnik walu
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2001
witam,prosze o pomoc,rover 75 2.5v6 benzyna z gazem 2001 rok zgasł podczas jazdy,zero odezku nawet kichniecia,sciagnalem do mechanika,po podlaczeniu do kompa wyszlo czujnik polozenia walu,ok zamowilem jakis autolag 150 zl czy jakos tak mechanik mowil ze sa do bani wiekszosc nie dziala no ale...wymienil i...
raz pali raz nie ,strzela w kolektor,sprawdzal miernikiem i mowi ze raz jest 5vol raz 2 ,jak 5 to sie odzywa jak 2 to dupa,proponuje szukac dobrego elektryka bo nie wie czy komp czy cos na kablach,dodam ROZRZAD zmieniany 2 tyg temu u tego samego,pomozcie macie glowy bo nie wiem czy mam wziac na podmiane czujnik 300zl?czy elektryk pierwsz sytuacja taka
do moderatora:prosze o wyrozumialosc i przyspisanie do odpowiedniej kategori DX
czekam na pomysły
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 29, 2016 06:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozrzad dobrze,na starym nic sie nie odzywal i wyszlo na kompie ze czujnik,po wymianie kichal prychal i po podpieciu brak czy przerwa w czujniku mozliwe ze walniety?albo nie chodzi??w poniedzilek adaskco mi wysle zobacze jak podmienie,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum