Wysłany: Pon Lis 14, 2016 18:10 [R75] Problem ze światłami
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Witam.
Ostatnio jadąc w trasie zatrzymałem się na chwilę, odpalam auto i wybija błąd przepalonej żarówki wiec sprawdzam nie działa podświetlenie rejestracji. Po czasie zaczęło swiecic i na następny dzień to samo.
Na spokojnie pod domem zacząłem rozbierać podświetlenie rejestracji żarówki zaczęły świecic lecz zaraz po tym nie świecilo mi światło mijania i drogowe w lewej lampie oraz postojowki obie z przodu.
Zacząłem sprawdzać najpierw drogowe prąd się pojawiał na kablu ale nie świeciło. Po kilku chwilach zaczęło świecić ale nadal nie mam lewego światła mijania oraz postojowych z przodu. TOAF wybija "uszkodzenie lewego światła mijania".
Co mogło się stać co sprawdzić? w aucie mam sucho, odpływy drożne.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 18:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sro Lis 16, 2016 08:28 ]
Problem rozwiązany przeczyszczenie styków i masy pomogło. Zostały jeszcze nieswiecące postojówki, ale przypuszczam że są spalone a komputer chyb ich błędu nie wybija..
[ Dodano: Sro Lis 16, 2016 08:28 ]
Problem rozwiązany przeczyszczenie styków i masy pomogło. Zostały jeszcze nieswiecące postojówki, ale przypuszczam że są spalone a komputer chyba ich błędu nie wybija..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum