Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Panowie proszę pomóżcie mi bo mnie krew już zalewa , gdzie jest moduł parktronica ? wyczytałem , że w prawym boczku bagażnika ale ni hu hu nie mogę znaleźć , jest głośniczek , podejrzewam , że właśnie od parktronica , ciągnie się on gdzieś pod kanapę z tyłu , możliwe żeby znajdował się właśnie tam ?
Dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 18, 2016 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
prebenny, Ty masz ze wnęce na kolo? Możesz zrobić fotki? Ja dokładałem co prawda, ale u mnie kable leciały i kończyły sie w tym samym miejscu co w sedanie
szewski, szukasz we właściwym miejscu
Parktronik standardowo montowany był w bagażniku po prawej stronie. Zależnie od wersji wyposażenia na różnych stelażach. Tak to np wygląda u mnie. Jest pod zmieniarką. W uboższej wersji jest montowany na samodzielnym stelażu (też w tym samym miejscu). Z grubej wiązki po prawej stronie jedna z wtyczek(czarna) jest podpinana do modułu parktronika. Druga wtyczka(biała) powinna iść koło prawej lampy do czujników cofania
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum