Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Glupia sprawa, ale ile bym nie przegladal tematow dalej jestem w punkcie wyjscia. Pekla mi sprezyna i tu sprawa jest prosta. Problem zaczyna sie przy poszukiwaniach amortyzatorow do TOURERA tyl, nie sedana. Na wielu stronach (z ktorych wiekszosc to ta sama firma) istnieje co prawda Delphi DG 10025, ale to lipa. Sprawdzona informacja, wiec nie trudzcie sie niepotrzebnie. I teraz pytanie, ale tylko dla osob bezwzglednie pewnych swojej wiedzy. Jakie amortyzatory moge uzyc bez ryzyka do tego wlasnie modelu? Ewentualne namiary na sklep beda niezmiernie mile widziane. Oczywiscie gdy bedzie jakis wybor wole te lepsze, znaczy zeby ich zywot nie zgasl nazbyt szybko. Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio zmieniony przez Thor14 Pon Lis 28, 2016 20:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 28, 2016 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie szajs, bynajmniej. Tyle ze ta czesc pomimo zamieszczenia na wielu stronach internetowych jest zwyczajnie niedostepna.
[ Dodano: Pon Lis 28, 2016 20:42 ]
Czyli brac Monroe z sedana i sie nie bac? Ktos jeszcze jest w stanie to potwierdzic? Bo kolega zamiescil link gdzie informacje nawzajem sie wykluczaja. Jedni twierdza ze tak, inni ze nie. Kto ma 75 Tourera i przetestowal na sobie ze sie da?
To co pisał sTERYD jest informacją 'wiążącą' Sandman pisał o amorach z BMW E46 - one się różnią tulejką na dole (z BMW ma 12mm - w Roverze 14mm więc wystarczy rozwiercić ale nie jest to plug&play).
Ocenie sprawności na przeglądzie bym raczej nie ufał Taki tylko offtop, bo nie wątpię, że amory są OK ale mimo wszystko te oceny są raczej niemiarodajne.
pietjak, podal bys numer katalogowy tych amorkow co montowales w kombiatu bo mam ztt i szukam zamowilem kayaby do r75 i zobzcze czy podejda
[ Dodano: Sro Lut 08, 2017 18:06 ]
amorki wymienione na KYB 343475 moje ZTT zachowuje fajnie sztywniutko super sie trzyma ,,,, tak ze jak ktos szuka amortyzatorow do MG ZT-T to polecam KYB 34347
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum