Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam, jestem w poszukiwaniu swiec, przewodów i cewek zapłonowych, polecacie jakieś? Autko raczej nie zagości u mnie na dożywocie, a raczej rok lub dwa, wiec nie celuję w OEM''y a raczej zamienniki - i o to też pytam, polecacie jakieś?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 05, 2016 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No dobra, a Denso nie podejdzie? pisałem w innym temacie który też jest teraz "u góry" gdzie koleś miał 2.0 LPG i polecał Denso własnie, model K16TT jeśli dobrze pamiętam....
Witam, jestem w poszukiwaniu swiec, przewodów i cewek zapłonowych, polecacie jakieś? Autko raczej nie zagości u mnie na dożywocie, a raczej rok lub dwa, wiec nie celuję w OEM''y a raczej zamienniki - i o to też pytam, polecacie jakieś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum