Wysłany: Sob Maj 11, 2013 20:24 [R200] Filtr kabinowy 1.4Si bez klimy (brak)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam,
Ostatnio zobaczyłem, że w miejscu na filtr jest puste miejsce. Doczytałem na forum, że 200 (1.4Si 1999r bez klimatyzacji) niekoniecznie miały go od nowości. Dokładnie wygląda to tak jak w instrukcji filtrona klik. Jeżeli bym chciał dokupić ten filterek, to czy kierować się tym, że mam obudowę pod klimę, czy kupić filtrona k1017 który przeznaczony jest do samochodów bez klimatyzacji?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 20:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niech mi ktoś powie jak odkręcić ta metalową loster którą blokuje dostęp do filtra? Próbowałem nawet wd40 i śruby nie chcą ruszyć a filtr już czeka nowy...pomocy
Odświeżę nieco temat, bo czas na wymianę filtra w moim 214Si 103KM bez klimy z 1996 roku.
Czy to ma być Filtron K1017?
W internecie widzę 2 rozmiary:
214/211/31
210/211/30
Który wybrać?
Ceny Filtrona oscylują gdzieś miedzy 35 a 40zł.
Może znajdę dokładnie to co proponujesz.
A sprzedawca w sklepie detalicznym proponuje mi jakiś zamiennik za 22zł. Jest sens brać zamiennik? Jakiej one są jakości?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum