Nie wnikałem w to bo mi działa. Jesteś na forum od 4 lat, jest cos takiego jak rave i schematy w nim. A tam schemat webasto i przewód na czujnik idzie z ecu, ale tez z modułu licznika. Jest tez napisane z której kostki razem ze zdjęcie i pinem w kostce. I pierwsze co bym sprawdził to sam przewód czy jest przejście za pomocą miernika, a nie robic dziadostwo i jakies lewe zasilania a później elektrycy nie maja pojecia o co chodzi. A jak Ci tak bardzo zalezy to na szaro zielony mozesz podać + na stałe z miejsca w ktorym prąd jest po przekręceniu czujnika, tak jak byś test robił.
Dziekuje kolego za te informacje,sciagnałem sobie tego Reawe odpaliłem ale za cholere nie moge znalezc tego schematu ze zdjeciami.
Znalazłem tylko umiejscowienie czujnika i kostki.Moj angielski jest bardzo kiepski.
Czy mógbys mi podac gdzie dokładnie tego szukac w tym Reawe,tytuł ,nr strony itp.
Będę wdzieczny za info.
_________________ darek
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 08, 2016 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Schemat masz w circuit diagrams fuel burning heater
Na schrmatach mass koloty kabli I opis wtyczek.
C oznacza connector I dalej masz numer to numer wtyczki. Które znajdziesz w electrical Information
Przy numerze wtyczki po myslniku masz numer pinu we wtyczce
[ Dodano: Czw Gru 08, 2016 15:25 ]
no juz troszke sie polapałem w tym Reawe znalazlem te zdjecia i schematy.
Probowalem po kolei zlokalizowac najpierw ta pierwsza wtyczke nr,C1228 ale nie moge jej znalezc,powinna byc gdzies wokolicy zbirniczka spryskiwaczy ale chyba bardziej na dole bo od gory wogole jej nie widze,jutro zdejme ta klapke w nadkolu to moze ja znajde.Przy okazji znalazlem jakas inna wtyczke z 3 kablami jest bardziej z tylu pod lapa silnika przy wtyczkach walcowatych od spryskiwaczy chyba.Napiecia nie ma naniej wogole nawet po odpaleniu silnika.Zrobilem zdjecia to wrzuce jak bede potrafił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum