Moje wycieraczki się zacinają , wiem co mam zrobić bo było to setki razy ale mam pytanie czy jak mam możliwość rozwiercenia tej pokrywy bez wyciągania silniczka i nagwintowania otworów i złożenia tego wszystkiego to mimo to musze wyciągać silniczek czy mogę to zrobić bez wyciągania i niec mnie tam nie zaskoczy ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 13:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moje wycieraczki się zacinają , wiem co mam zrobić bo było to setki razy
Czy może ktoś podrzucić odpowiedni link do rozwiązania problemu zacinających się przednich wycieraczek w R214?
Uruchamiam dziś wycieraczki na pierwszym biegu, a one idę dobrze gdzieś do polowy, a potem szarpią jak gdyby była sucha szyba. Parkują normalnie. Na wyższych biegach nie próbowałem, bo nie chciałem ryzykować.
Czy to powszechny problem?
zdejmujesz plastik z podszybia. Odkrecasz silniczek, zaznaczasz sobie polozenie wycieraczek (...)
Rozumiem, że to zaznaczenie dotyczy sytuacji, gdy wycieraczki nie zaparkowały na swoim miejscu?
PS. Chyba jednak ma to znaczenie. Pewnie pomyliłem się minimalnie i teraz wycieraczki parkują ciut wyżej niż normalnie, a zanim pójdą do góry to schodzą kilka cm w dół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum