Tak więc post pewnie wywoła gównoburze jak każde moje pojawienie się na tym forum bez sprawnego VVC.
Po kilku latach żegnam się z klubem, mimo wszystko cieszę się, że mogłem tutaj zagościć i spędzić dużo czasu, niestety nie mam ochoty dłużej się użerać z kilkoma osobami - atmosfera jaka panuje aktualnie mocno zmieniła się od mojej pierwszej wizyty.
Nie odpowiada mi to więc nie mam chęci, rezygnacje z moderatora złożyłem, składki opłacać zamiaru nie mam więc stanę się raczej postacią 2 lub 3 planową.
Chciałbym podziękować Wam, że miałem okazję Was poznać, spędzać z Wami czas gadając godzinami o glupotach na ssb. Nie obrażam się na nikogo, nie mam do nikogo pretensji i życzę Wszystkim wszystkiego dobrego!
Gdyby co zawsze można mnie uchwycić na fb, dzięki Panowie i Panie za te miłe chwile a o złych nie wspominajmy
Przyczepności i spełnienia motoryzacyjnych marzeń - ja już swoje spełniłem, mam ZR160 z rozjebczonym VVC które i tak daje mi frajdę z jazdy!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 01, 2016 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmmm.... Toks niespodziewalem sie tego po Tobie stary facet a takie jaja na forum sie nie udzielasz, moderowanie masz gdzies a sie z klubu wypisujesz na kpiny z VVC sam sobie po trochu zapracowales... no nic, szkoda.
EDIT:
Wlasnie zobaczylem jak ladnie o nas piszesz na fb dlatego zdecydowanie ciesze sie, ze juz cie tu nie bedzie i sprzedaj zr komus ogarnietemu, szkoda kaleczyc fajny wozek
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
dzięki dzięki Markzo,
Tobie też życze wszystkiego dobrego
i musze Cię zmartwić bo niestety ZR zostaje ze mną
a to co było na fb to nie o wszystkich tylko jest taka grupka ludzi tutaj która dokładnie na to zasłuzyla Gdy się tutaj zapisalem panował tutaj zupełnie inny klimat a dziś to wszystko w złym kierunku idzie - takie jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać
Jest tu wiele wporządku ludzi, może napisałem zbyt ogólnie - przepraszam
Ehhhhh żegnaj Toksynie, Cfaniaku, FernandoAlfonso. Widzimy sie w Ustce na spocie na przełomie czerwca i lipca. Powodzenia. Jeździj i promuj Brytyjską markę, żeby Cie ręka Boska broniła przed zakupem TT Paaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum