Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Zdechła mi mata podgrzewająca lusterko zewnętrzne od strony kierowcy.
Nie mogę znaleźć, ale może wy wiecie:
Da się kupić matę pasującą rozmiarem jak stara do wkładu szklanego? Najlepiej z tymi metalowymi konektorami.
Widziałem uniwersalne ale wolał bym coś lepszego lepiej pasującego.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 23, 2016 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ADI-mistrzu, Sa takie w conradzie co pasuja ale kup sobie od razu nowe szkło razem z mata koszt 30zl Mi się nie udało plastiku ściągnąć żeby wsadzić nowa mate i pękło szkło.
I osobiście za 30zl uważam ze szkoda zachodu z matami jak mozna dostac nowe szkło P&P
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remigiusz, ja miał cały dodatkowy komplet lusterek do R45, więc miałem na czym próbować
O dziwo udało się wszystko zdemontować ładnie, plastik zdjąłem i matę odkleiłem.
Widziałem te na allegro, ale oryginały podobają mi się bo mają symbol podgrzewanych lusterek, niby bajer ale fajne
ADI-mistrzu, Kurcze nie pamietam bo je potem jak kupiłem szkło sprzedałem komuś na allegro Bylem w sklepie i tam je wyszukałem na polce Mieli akurat jakaś taka kolekcje mat pod lusterka do samochodów.
No tak jest ten znaczek faktycznie ale zbędny bajer
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum