Wysłany: Pią Gru 23, 2016 18:51 [MG ZR] nieszczęsny pilot
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2005
Witam forumowiczów. Tak wiem, temat pilotów wałkowany był setki razy, niestety u mnie jest jakaś paranoja i zbieg nieszczęśliwych wypadków. Otóż kupiłem roverka, do którego kiedyś próbowano się włamać, co widać po rantach drzwi oraz rozwierconym zamku, przez co można go otworzyć tylko z pilota. Dziś dostałem paczkę z nową obudową pilota (3 przyciski) i bez zastanowienia przełożyłem wkład do nowej obudowy, szczęśliwy poszedlem wypróbować jak działa nowy pilot i ku mojemu zdziwieniu cisza. Panowie i Panie co teraz? Bić szybę? Jest jakiś sposób na synchronizację bez użycia zamka? Nie wiem w jaki sposób dostać się teraz do zamkniętego auta.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 23, 2016 18:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
próbowałem się już włamywać za pomocą sznurka z pętelką. niestety rezultat marny. mam na oku szrot gdzie powinni mieć rovera. Pytanie tylko, czy po rozbiciu szyby, bez pilota odpalę auto żeby po szybę pojechać
dziękuję wszystkim za pomoc, szczególnie za ostatnią. Sprawdziłem, nowy spód obudowy miał luz przy blaszce, która była za głęboko osadzona. wsadziłem stary dół, dogiąłem delikatnie blaszkę no i enjoy działa! niestety głupia sprawa, szyby już nie mam pasażera w bagażniku były zakupy za ponad 150euro na święta i prezenty dla domowników. Jeszcze raz wszystkim dziękuję i obiecuję, że jak przyjadę do Polski na jakiś zlocik to wyściskam wszystkich WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie że udało się rozwiązać problem.
Dla tych co wrzucają fotki elektroniki znalazłem fajny hosting, jest darmowy a fotki nie wygasają. Tylko nie traktujcie tego jako reklamę bo ja nic z tego nie mam.
Dla przykładu wrzucę fotkę. Zobaczcie jakie są możliwości przybliżenia obrazu.
https://postimg.org/image/3xok72wrd/
Wesołych Świąt
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum