Witam Jestem niepoprawnym fanem mojego roverka ale mam problem z uszczelką pod głowicą silnik 1.8 wyciek i olej w płynie chłodzącym.
Potrzebuje więc zrobić remont proszę o polecenie warsztatu w W-wie lub w okolicach jeśli będzie taniej.
Na allegro ktoś sie reklamuje że to Cytat: Rover 75 1.8 16V silnik 6 miesięcy gwarancji!!! 5 min do ... NAPRAWIMY TWÓJ SILNIK I NA NAPRAWĘ UDZIELIMY 6 MIESIĘCZNEJ PISMEMNEJ GWARANCJI!
Czy polecacie jego usługi ?
To warsztat chyba z Radomia?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 02:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam pytanie Czy macie może informacje o warsztatach Land Rovera w Kielcach lub okolicach Proszę o odpowiedź
[ Dodano: Sro Sty 16, 2013 09:57 ]
Mój Land Rover był uszkodzony,wyskoczyła poduszka,pompa wtryskowa była nowa ale w serwisie nie potrafili jej złożyć komputer również nie działa. W Krakowie skasowali ze mnie dużo kasy a nic nie naprawili dlatego pytam się o warsztat w okolicach Kielc lub Kielcach
[ Dodano: Sro Sty 16, 2013 10:00 ]
Klimatyzacja również nie działa i twierdzą że to jest wina komputera. Chcą abym wymienił całą instalacje i komputer czy to prawda
Szukam i szukam ale znaleźć nie mogę. Mam rover 75 i szukam dobrego i uczciwego warsztatu. Oddawałem do kilku i niestety niezbyt wychodzi to niektórym. Mam problem ze sprzęgłem skwierczy kiedy wciskam. Wiem o dwóch warsztatach jeden przy ostrobramskie/jublierskiej, drugi w Wesołej. NIe znam tam jednak nikogo nie mam też zdania. Może Wy znacie kogoś na ternie Warszawy, kto jest dobry, pomoże i nie oszuka. Nie jestem mega kasiasty, żona mówi, aby sprzedać Rovera ja jednak bardzo go lubię bo jest fajnym autem, wygodnym i przyjemnym. Dbam o niego jak mogę w sensie o lakier bo na tym się znam kupuje najlepsze woski, ręczniki i inne jednak zawodzi mnie od zakupu jego wnętrze i problemy. Stąd pytanie czy nie znacie dobrego warsztatu w Warszawie?
Dzięki
Zaś jeśli chodzi o samochód to pojawiło się to mi 7 dni temu. Do tej pory inne bolączki robił taki mały warsztat jednak z tym sobie nie może poradzić stąd pytanie.
Dzień dobry. Odświeżam temat, potrzebuję dobrego warsztatu do roverka w Warszawie/okolicach. Niestety Pan Mariusz z BritishCars nie zajmuję się już R75. Może ktoś, coś?
piotrpg, mieszkałem tuż obok. I o ile taka rzecz jak wymiana gum stabilizatora ok cenowo, to np. za wymianę termostatu w V6 powiedzieli minimum 1000 zł + części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum