Wysłany: Pon Lut 06, 2017 22:57 [Streetwise] Duży spadek mocy ubytek płynu chłodniczego[ i
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2004
Witam. Auto zaczęło tracić moc. Do tego ubywa płyn chłodniczy lecz jeszcze nie zdiagnozowałem skąd. Na korku od oleju nie ma majonezu oraz nie pojawia się woda na bagnecie. Auto przy odpalaniu kopci na biało, ale też nie jakoś dużo. Nie znam się na tym kompletnie i proszę o pomoc. W piątek postawię je do mechanika i może on coś zdiagnozuje, ale muszę znaleźć jakiegoś dobrego, bo jest to moje pierwsze auto i nie jestem obeznany w tym temacie.[i]
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 06, 2017 22:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ma typowych objawow dla uszczelki pod glowica. Stracil tylko moc, plyn nie babelkuje, olej czysty bez zadnego majonezu, tempetatura nie skacze w ogole... Plyn chlodniczy tez jest czysty. Dzis jade do mechanika i mam pytanie: wie ktos gdzie w Zielonej jest dobry mechanik od silnikow do Tovera?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum