Wysłany: Nie Lut 12, 2017 09:59 [R45 lift] Nowe radio a klawisze funkcyjne przy kierownicy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Witam,
radio fabryczne w moim R odmówiło posłuszeństwa, mechanik zajmujący się audio zaproponował mi takie rozwiązanie:
nowe radio za ok. 500zł (to oczywiście jest do zmiany, mogę kupić co chcę), ale teraz uwaga: aby działały mi klawisze funkcyjne przy kierownicy z których korzystam często i chce by działały (głośniej / ciszej; następny / poprzedni utwór) muszę dokupić jakiś moduł który kosztuje 1000zł
Pytania: czy naprawdę tak jest, czy tylko usiłuje mnie naciągnąć, przecież to głupota wydawać 1500zł na radio do takiego auta. Jest jakiś tańszy sposób by rozwiązać problem działania tych klawiszy przy kierownicy?
Dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 12, 2017 09:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum