Wysłany: Nie Lut 19, 2017 13:06 [r75] Trzecie światło stop nie świeci
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam,zauwazyłem własnie że nie swieci mi trzecie światło stopu to na klapie.Problem zapewne bedzie z przetartymi kablami.Gdzie one dokładnie sie znajduja i jak sie do nich dobrać .Szukam i szukam na forum ale nigdzie nie mogę znależć.
_________________ darek
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 19, 2017 13:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A może w tylnej klapie kable sie poprzecierały ,w tych harmonijkach tylko z ktorej strony one beda z prawej czy lewej?
A ten modul LSM znajduje sie we właczniku swiateł w którym jest mała wtyczka po zdjeciu panela tak?
_________________ darek
Ostatnio zmieniony przez darekkojak1 Nie Lut 19, 2017 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Wytłumaczcie mi w prosty sposób moduł LSM to jest ta duza wtyczka na właczniku swiateł?
Czy malutka wtyczka wewnatrz włącznika świateł bo już zgłupiałem.
Pokrętło jest zespolone z modułem. Zdejmij maskownicę nad nogami kierowcy, potem odkręć 3 śruby od modułu i wyciągnij wielką kostką z dużą ilością przewodów. Sprawdź gniazdo czy nie ma tam śladów korozji...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum