Wysłany: Nie Mar 12, 2017 23:18 [Rover 25]Cieknący płyn spod silnika
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2000
Witam, cieknie w płyn [w kolorze takim jasnym chyba "czerwonym"] spod silnika [nie dostaje się do silnika tzw. nie powstaje kawa z mlekiem] tylko troszeczkę, niby nic ale nie wiem skąd. Podczas jazdy wszystko ok, śladu nie zostawia ale wystarczy dotknąć spod silnika [gdzie podwodzie] i widać ślad płynu.
Moje pytanie: Gdzie można znaleźć "wyciek" i ile by kosztowała naprawa
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 12, 2017 23:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dokładnie nie ale blisko zderzaka, dokładniej przednie podwozie - nie kapię na ziemie tylko co 5h sprawdzałem i ciągle na podwoziu była czerwony płyn ale malutko
Jak czerwony to przeciez logiczne ze to atf czyli plyn do wspomagania. Obejrzyj zbiorniczek, węże do przekładni i sama przekładnię kierowniczą i gdzies powinieneś znalezc ten wyciek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum