Wysłany: Pią Mar 17, 2017 20:22 [R75] Problem z odpalaniem
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Mam następujący problem. Pierwszy raz nie zapalił mi roverek przy stanie paliwa 1/4. Dolałem 10 litrów i wszystko grało. Zatankowałem go do pełna. Poczytałem na forum i myślałem, że to pompa w zbiorniku. Jeszcze jej nie wymieniłem. Teraz nie chciał mi zapalić przy stanie 1/2 zbiornika. Dolałem 10 litrów - nic, znowu 10 litrów - odpalił. Pojechałem na stację zatankować myślałem, że może coś z pływakiem w zbiorniku (że źle wskazuje) ale nie weszło pod korek tylko 10 litrów, czyli wskazuje poprawnie. Jak może być przyczyna, że jest problem z odpaleniem?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jomboo Wto Mar 21, 2017 14:59, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 17, 2017 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jomboo ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum