Programowanie T4 zostało wyparte przez TOAF'a, który od dzisiaj będzie dostępny dla każdego
tylko ja zauważyłem? czy jeszcze ktoś?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 11:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przestań karmić syna sterydami to będzie miał tyle samo siły co jego kobieta
Nie da się dzisiaj nie karmić dziecka sterydami One są wszędzie
Ale ponieważ trzyma linię po ojcu (kiedy był w jego wieku ofcoz) to nie był wtedy wyróżniającym się spośród rówieśników. Dzisiaj ma lat 12 i wciąż podnosi klapę bagażnika bez problemu. Moje siłowniki już mają dość i przydałoby się je wymienić na nowe razem z zawiasami - ale wciąż klapa chodzi lekko.
scareface napisał/a:
Czasy się zmieniają, teraz jest to możliwe ale jak założyłem ten temat to Ty sam nie wiedziałeś kiedy będzie taka opcja
Wtedy była opcja z T4. Teraz jest opcja z TOAFem, nadal to jednak rozwiązanie fabryczne łatwiej dostępne dla każdego posiadacza R75 oraz kabla DS2.
W rozwiązaniu fabrycznym jest jeszcze możliwość ustawienia dla kombi - czy ma otwierać całą klapę czy ma otwierać szybę. To też może Twoje rozwiązanie wykorzystać tylko musiałbyś się dopiąć w instalacji do kabla od szyby.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Mar 2013 Posty: 370 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Lip 04, 2016 13:15
longer86 napisał/a:
Do tego czujka ruchu pod zderzakiem na przekaźniku, żeby rozłączała się po odpaleniu auta. Tylko nie mogę nigdzie znaleźć transpondera o zasięgu 1m żeby bagażnika nie otworzył np przebiegający kot
longer86 nie wiem czy dalej szukasz , ale tu masz uniwersalny kit Hands-free.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum