Wysłany: Sro Kwi 05, 2017 08:05 [R75] Brak zasilania w wejsciu ODB
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Czesc,
Nie moge polaczyc sie z toafem, zastanawialem sie co jest nie tak, podjechalem do Mechanika i tez nie mogl sie polaczyc zasilania nie ma w wejsciu ODB a wczesniej dzialalo.
Nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny, ktos mial moze juz taki problem ?
Oglądałeś dokładnie kable idące do gniazda/samo gniazdo?
Czasem najprostsze rozwiązania prowadzą do celu. Np kabelek wyrwany z tyłu z konektora w gnieździe, "zmęczone" łapki konektorów, etc.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
No nie powinno, to jest pompka sprzęgła, sprawdź poziom płynu w zbiorniczku, jeżeli brakuje to uzupełnij. Wytrzyj do sucha i obserwuj co się będzie działo.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
No nie powinno, to jest pompka sprzęgła, sprawdź poziom płynu w zbiorniczku, jeżeli brakuje to uzupełnij. Wytrzyj do sucha i obserwuj co się będzie działo.
To może dlatego mi strasznie głośno chodzi sprzęgło?
Chodzi o ten zbiorniczek co na zdjęciu jest obok pompki?
Tak, chodzi o ten zbiorniczek. Czy ma wpływ na głośność pracy sprzęgła to wydaje mi się że nie. Jeżeli sprzęgło wydaje jakieś dźwięki to bym o stawiał kończące się łożysko wysprzeglika, kończy się tarcza albo pada dwumas.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum