Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witajcie mam takie pytanko może głupie ale wole zapytać. W progach koło tych gum pod lewarek znajduje się taka malutka dziura po każdej stronie gumy pod lewarek do czego to służy bo zastanawiam się czy tego nie zakleić?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 09:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dumel175, wydaje mi się, że to odpływy na wypadek, gdyby się do wnętrza progu woda dostała (co trudne nie jest, gdyby np. lekko poluzowała się ta taka zaślepka przy przednich nadkolach).
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
dumel175, Tak na amen to tego nie zaślepiaj.. To otwory fabryczne.
Oprócz odpływu wody mogą być bardzo przydatne przy konserwacji profili zamkniętych: wprowadzisz tamtędy rurkę z rozpylaczem
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Ostatnio zmieniony przez christopher7 Czw Kwi 13, 2017 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Bo dziwne mi było ze z każdej strony są i tak stałem kolo auta i się zastanawiałem ze moze do odprowadzania wody dzięki jak zawsze można na was liczyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum