Przekopałem cały internet za oryginałem i nie wiem już co robić. Jedyny zamiennik to TedGum, który ma bardzo złe opinie.
Tutaj pojawia się pytanie czy ktoś ma tą poduszkę i może się wypowiedzieć czy akurat TedGum w tym przypadku powoduje wibracje itp. A może, ktoś zna sposób jak samemu uratować tą poduszkę, którą już się ma.
Ewentualnie czy gdybym jakimś cudem znalazł używaną to czy będzie to lepsze wyjście niż nowy TedGum.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 10, 2017 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zawsze możesz odeslac stara do Olkusza i spróbować zrobic z PUR.
O tym nie pomyślałem, może to rzeczywiście jest jakieś wyjście. Aczkolwiek poliuretan jest chyba twardy i może się podobnie zachować jak tedgum. Chyba nie mam wyjścia i muszę po prostu zaryzykować, którąś z opcji. Szkoda, że zwlekałem z wymianą tej poduszki do ostatniej chwili bo jeszcze jakiś czas temu były dostępne oryginały np w tomateam czy na angielskich stronach.
PS. Chyba ze wszystkich roverków 600-ka jest już najbardziej na wymarciu jeśli chodzi o części i w ogóle samochody..
Wymieniałem całą łapę na dole rok temu na nówkę oryginał to chyba by się nie zużyło tak szybko. Odezwałem się na priv ale nie wiem czy doszło bo nie ogarniam tej skrzynki w razie czego mój email : bartlomiej.j91@gmail.com
Mam z tedguma i jest beznadziejna, nawet chyba nie chodzi że jest za twarda tylko guma nie tłumi i właśnie jest za miętka bo pod ciężarem spłaszczyła się jak sadło wieloryba ;\\
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum